لحمه بارده بصوص المشروم - منتديات غزل وحنين

لحمه بارده بصوص المشروم - منتديات غزل وحنين

 لحمه بارده بصوص المشروم




























لحمه بارده بصوص المشروم





المقادير:





- عرق لحمه"روستو"

- بصله كبيره

- 4 فص ثوم

- زيت ، ملح ، فلفل ، زعتر ، بابريكا

- ماء

علبه مشروم 400 جرام

2 ملعقه دقيق







الطريقة:





- علي النار نضع الزيت حتي يسخن ثم نضع اللحمه تشوح من جميع الجهات

- ثم نضع البصل و الثوم و التوابل فلفل ، زعتر ، بابريكا

- ثم نضع الماء و نسوي اللحمه حتي تستوي ثم نضع الملح

- نآخذ الصوص المتبقي من سوي اللحمه و يضرب في الخلاط

- علي النار نضع زيت حتي يسخن ثم نضع الدقيق و نقلب الي ان يحمر

- ثم نضع المشروم و نقلب

- ثم نضع صوص اللحمه المضروب و نقلب حتي يثقل

- نقطع اللحمه ترنشات رفيعه و تقدم مع المشروم

هناك تعليق واحد: